Recepty

Recepty > polévky > adventní česnečka

Adventní česnečka recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 mrkev, 4 stroužky česneku, 3 vaječné bílky, 1 lžíce sádla, 2 lžíce hladké mouky, 1 lžička soli, 1 lžička pepře, 2 lžíce libečku, 1 vrchovatá lžíce majoránky, vývar

Recept na přípravu:

Rozehřejeme sádlo, přisypeme mouku a připravíme si mírně zezlátlou jíšku, do které přilijeme vaječné bílky a stále mícháme. Když se bílky srazí, zalijeme vývarem, důkladně promícháme, přidáme jemně nastrouhanou malou mrkev, sůl a pepř a 5 minut povaříme. Nakonec přidáme prolisovaný česnek a nasekaný čerstvý libeček a okořeníme majoránkou.

Další recepty:
Kuřecí kousky s nivou podáváme s těstovinami.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky chutná s bílým pečivem.
Kuřecí vývar s drobením a obraným masem.
Mrkvová polévka s rýží zjemníme smetanou rozmíchanou s vaječným žloutkem.
Studená rajská polévka ochucená lístky bazalky.
Česnečka s vajíčkem posypaná ementálem.
Kuřecí vývar s noky nalijeme na talíře a ozdobíme.
Hrstková polévka zahuštěná jíškou.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou zjemníme lžíčkou másla.
Uzený vývar s kroupami osolíme dle individuální chuti.
Játrové knedlíčky do polévky zaváříme v polévce.
Krémová česnečka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept adventní česnečka.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.