Recepty > omáčky > adzuki s křenovou omáčkou a Nori koulemi
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
fazole azuki, cibule, celer, petržel kořenová/pastiňák, kuzu, tofunéza, rýže bílá, kroupy ječné, řasa nori
Jak připravit tento recept:
Na sezamovém oleji orestujeme cibuli, celer, petržel, bobkový list + pískavici, sůl. Podlijeme vodou a 20 minut vaříme. Rozmixujeme, zahustíme kuzu, přidáme umeocet + tofunézu, uvaříme fazole adzuki, povaříme a nakonec vmícháme strouhaný křen.
Další recepty:
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Polévka z červené čočky a rajčat pokud je třeba, dosladíme.
Koprová omáčka se smetanou.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Smaženice z hub čerstvých.
Kuře na cibuli necháme do druhého dne marinovat.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojové omáčky.
Kuřecí nudličky na smetaně se žampiony, kukuřicí a olivami.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Sladká koprová omáčka zahuštěná žloutkem.
Polévka z červené řepy kterou podáváme se šťouchanými brambory.
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Hovězí guláš na červeném víně
Dozvíte se zde, jak se připravuje adzuki s křenovou omáčkou a Nori koulemi a recept na přípravu.