Recepty > polévky > aljašská česnečka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
5 stroužků česneku, kari koření, majoránka, olej, hladká mouka, smetana, rohlék nebo chléb
Recept na přípravu:
Na rozpáleném oleji zpěníme rozetřený česnek, přisypeme kari koření a majoránku a krátce osmahneme. Poté přidáme trochu hladké mouky a ještě chvíli smažíme. Zalijeme smetanou a krátce provaříme. Podle potřeby dochutíme solí a podáváme s osmaženými kostičkami rohlíku nebo chleba.
Další recepty:
Aljašská treska na másle, rybu přelijeme výpekem.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky chutná s bílým pečivem.
Játrové knedlíčky do polévky zaváříme v polévce.
Kuřecí vývar s drobením a obraným masem.
Mrkvová polévka s rýží zjemníme smetanou rozmíchanou s vaječným žloutkem.
Kuřecí vývar s noky nalijeme na talíře a ozdobíme.
Studená rajská polévka ochucená lístky bazalky.
Česnečka s vajíčkem posypaná ementálem.
Hrstková polévka zahuštěná jíškou.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou zjemníme lžíčkou másla.
Uzený vývar s kroupami osolíme dle individuální chuti.
Krémová česnečka
Ochutnejte recept aljašská česnečka.