Recepty > ryby > aljašská treska na másle
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
aljašská treska, citron, hladká mouka, olej, máslo
Postup přípravy:
Aljašskou tresku zbavíme kostí, očistíme a nakrájíme na porc, kolmo přes hřbet ji nařízneme, do zářezů vložíme plátky citronu, tresku osolíme, poprášíme moukou, vložíme do olejem vymaštěného pekáče a vložíme do předem vyhřáté trouby, kde ji pečeme. Během pečení tresku přeléváme výpekem. Před vyjmutím z trouby přidáme dávku másla, dopečenou rybu přelijeme výpekem s máslem a můžeme podávat. Dobrou chuť
Další recepty:
halibut s olivami v sýrové omáčce, rybí placičky, sashimi z mořských ryb a mušlí, tatarák z lososa, kuřecí placičky, makrela na paprice, treska s rajčaty, úhoř na víně, ryby nakládané na kyselo
Recept, podle kterého připravíte pokrm aljašská treska na másle.