Recepty > kuře > americké kuře
Potřebné suroviny:
4 plátky kuřecího masa
350 ml podmáslí
150 g mouky
1/2 lžičky sušeného česneku
sůl a pepř
1 lžička sladké papriky
1 lžička steakového koření
špetka strouhaného muškátového oříšku
Postup přípravy:
Kuřecí plátky ponoříme do podmáslí, necháme uležet 2-3 hodiny, během této doby plátky několikrát obrátíme. Smícháme mouku s ostatními přísadami a okapané kousky masa obalíme v ochucené mouce. Smažíme na rozpáleném oleji, nebo ve fritovacím hrnci na 180 °C.
Další jídla:
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Pečený bažant na slanině podáváme s knedlíky a červeným zelím.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Pikantní kuřecí guláš podáváme s vhodnou přílohou.
Americká buchta na plechu.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Krůtí tokáň podáváme s těstovinami.
Marinovaná kuřecí křídla za mírného podlévání upečeme.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s rýží.
Pečená krůtí stehna pečeme cca 2 hodiny.
Americké pancakes
Recept na přípravu jídla americké kuře přináší na talíř svoji chuť.