Recepty > kuře > anglická drůbeží játra
Potřebné suroviny:
60 g slaniny, 400 g drůbežích jater, pepř, sůl
Postup přípravy:
Slaninu nadrobno nakrájíme, na pánvi ji rozškvaříme a doplníme omytými a osušenými, připravenými, nakrájenými, případně lehce naklepanými a opepřenými i osolenými plátky jater. Opékáme je po obou stranách.
Další jídla:
Kuřecí játra s jablky podáváme s rýží.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Husí játra jako minutka s rýží.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Recept játra na cibulce
Recept na přípravu jídla anglická drůbeží játra přináší na talíř svoji chuť.