Recepty

Recepty > kuře > anglická drůbeží játra

Anglická drůbeží játra

Potřebné suroviny:

60 g slaniny, 400 g drůbežích jater, pepř, sůl

Postup přípravy:

Slaninu nadrobno nakrájíme, na pánvi ji rozškvaříme a doplníme omytými a osušenými, připravenými, nakrájenými, případně lehce naklepanými a opepřenými i osolenými plátky jater. Opékáme je po obou stranách.

Další jídla:
Kuřecí játra s jablky podáváme s rýží.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Husí játra jako minutka s rýží.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Recept játra na cibulce

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla anglická drůbeží játra přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.