Recepty > moučníky a dezerty > arašídová bábovka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
200 g cukru, 200 g arašídového másla, 200 g polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 4 vejce, 1 lžička citronové kůry, 125 ml mléka, 50 g čokoládových čoček
Recept na přípravu:
Žloutky ušleháme s cukrem, přišleháme arašídové máslo a mléko, přimícháme mouku s práškem do pečiva a nakonec zlehka vmícháme sníh z bílků a čokoládové čočky. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy, kterouz vložíme do trouby pedem vyhřáté na teplotu 160-170 °C, při které bábovku pečeme cca 45 minut.
Další recepty:
Chléb z kvásku a žitné mouky.
Mascarpone krém připravíme ze šlehačky.
Ovocný koláč z ovoce dle chuti.
Tiramisu je italská pochoutka.
Ořechová bábovka s marmeládou různého druhu.
Koláč se švestkami - vypracujeme tuhé těsto...
Tiramisu z pomazánkového másla je český recept.
Čokoládový dort ze tří dílů.
Tiramisu z mascarpone s piškoty máčenými v kávě.
České buchty ochutí rozmanité náplně.
Dvoubarevná bábovka bez vajec
Ochutnejte recept na jídlo arašídová bábovka.