Recepty > polévky > asijská žlutočervená polévka
Suroviny potřebné pro přípravu:
1,5 litru hovězího vývaru, 6-8 zralých rajčat, 50 g jarní zelené cibulky, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžička Glutasolu, 4 celá vejce, 2 lžíce oleje, 1 lžíce červeného oleje, sůl, petrželová nať
Recept na přípravu:
Ve vývaru povaříme na nudličky pokrájenou mrkev a drobně sekanou cibulku. Okořeníme sójovou omáčkou, Glutasolem, solí a přilejeme rozšlehaná vejce. Oloupaná rajčata nakrájená na osminky zprudka osmahneme na oleji a přidáme do polévky. Povaříme, pokapeme červeným olejem a zdobíme petrželkou.
Další recepty:
Halušky se zelím smícháme a podáváme.
Hovězí vývar se zeleninou do kterého zavaříme nudle, nočky či rýži.
Polévkové knedlíčky se přidávají těsně před podáváním.
Játrové knedlíčky z kuřecích jater povaříme.
Šunkové knedlíčky do polévky tvarujeme z těsta.
Rychlá dršťková polévka se zeleninou s rozemnutou majoránku.
Hovězí vývar s houbami ozdobíme posekanou petrželkou.
Hříbková omáčka kterou mírně okyselíme vinným octem.
Česnečka s kroupami předem uvařenými.
Bramborové šišky se strouhankou smíchanou s moučkovým cukrem.
Polévkové knedlíčky z droždí vaříme podle velikosti 3-5 minut.
Asijské křupavé kuře podáváme s bramborovou kaší a zeleninou.
Kulajda z kyselých hub do které přidáme vejce.
Tyrolské knedlíčky do polévky
Asijská žlutočervená polévka přináší na talíře svoji vytříbenou chuť.