Recepty
k

Recepty > omáčky > aspiková majonéza

Aspiková majonéza recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

150 g majonézy, 3 lžíce mléka, 1 lžička octa, 160 g tekutého vlažného aspiku, špetka soli

Jak připravit tento recept:

Do majonézy zašleháme vlažný tekutý aspik, mléko, ocet a sůl. Používáme k přelití ozdobených vajec, aspiku, salátů a ryb.

Další recepty:
Kuře na skořici pečeme, dokud není kůrčička zlatohnědá.
Špagety Carbonara česky uhlířské.
Ruský boršč do kterého přidáme lžíci zakysané smetany.
Italská rajčatová omáčka přikrytá poklicí.
Smetanová česneková polévka s osmaženými houskovými kostičkami.
Bylinková majonéza kterou dochutíme.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Hlíva ústřičná v čínském karamelu lehce promícháme a opečeme.
Sypaný koláč s jablky nakrájíme a podáváme.
Nadýchaný perník polijeme čokoládou.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Dýňová polévka se zázvorem posypaná nalámanými sušenkami.
Rajčatová omáčka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje aspiková majonéza a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.