Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 brambory, 1-2 stroužky česneku, olivový olej, ocet nebo citronová šťáva
Jak připravit tento recept:
Česnek utřeme s čerstvě uvařenými brambory a za stálého míchání přidáváme olivový olej. Pak přidáme několik kapek octa nebo citronové šťávy podle chuti.
Další recepty:
Koprová omáčka se smetanou.
Majonéza z mléka s octem, pepřem a hořčicí.
Křenová polévka podle chuti dosolená.
Ruská polévka boršč který zahustíme smetanou s rozkvedlanou lžící mouky.
Italská polévka s rýží ke které přidáme pyré z mrkve.
Kotlety na šlehačce zalijeme šlehačkou.
Jednoduchá rajská polévka s citronovou šťávou.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Kuře s hořčičnou omáčkou podáváme s vařenými těstovinami.
Domácí majonéza mixovaná ve vysoké nádobě.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Hovězí maso s křenem ke kterému přimícháme křenovou pastu.
Sekaná se sýrem a křenem kterou pečeme asi 45 minut.
Křenová omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje ayoli a recept na přípravu.