Recepty

Recepty > kuře > aztécké kuřecí kostky

Recept na aztécké kuřecí kostky

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

300 g kuřecího masa, 500 g mražené zeleninové směsi, koření Aztécký poklad, 3 lžíce omáčky PAD THAI, 1 lžíce omáčky Teriyaki Sauce, chilli omáčka, pepř, sůl, 2 lžíce oleje

Postup přípravy:

Kuřecí maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, přidáme koření Aztécký poklad, sladkou omáčku Pad Thai, omáčku Teriyaki (můžeme nahradit worcestrovou omáčkou) a podle chuti chilli omáčku. Promícháme a necháme alespoň hodinu uležet. Maso vložíme do pánve s horkým olejem a osmahneme. Přidáme mraženou zeleninu a restujeme. Zelenina musí zůstat křupavá. Podle potřeby ještě dochutíme a podáváme s rýží či těstovinami.

Další jídla:
Smažená kuřecí kapsa s vaječnou náplní.
Kuře na kari koření a smetaně.
Gulášová polévka z mletého masa je podle potřeby dochucena polévkovým kořením.
Kuře tikka masala podáváme s rýží jako přílohou.
Brokolice v sýrové omáčce má charakteristickou sýrovou chuť.
Rychlé kuřecí plátky můžeme při podávání zalít šťávou.
Smetanové kuřecí kostky na kari s Nivou a smetanou.
Česnekové kuře s nádivkou je velice pikantní pokrm.
Hovězí plátky na houbách podáváme s vařenými brambory.
Česnečka se šunkou a kořením.
Kuřecí nudličky s rýží či jinou vhodnou přílohou.
Kuře s nádivkou z mletého masa

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíme pokrm aztécké kuřecí kostky.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.