Recepty > omáčky > babiččina rajská
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
3 protlaky, cibule, jiška z haldké mouky, masox, cukr, špetka soli, špetka skořice
Jak připravit tento recept:
Na rozehřátém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou a vytvoříme jíšku, zalijeme ji vodou, přidáme masox a vaříme asi 15 minut. Poté přidáme protlaky, dalších 10 minut povaříme, dochutíme cukrem, špetkou skořicí a osolíme. Podáváme s houskovým knedlíkem a masovými kuličkami.
Další recepty:
babiččina bramboračka, okurková omáčka ze salátovek, cuketová polévka s brambory, italské špagety, česneková omáčka, boloňské špagety, houbovka, zelná omáčka, hořčičná omáčka z vývaru, smetanová omáčka na špagety se sýrem, okurková omáčka, rajská omáčka s masovými kuličkami, cuketová omáčka s masovými kuličkami, houbová svíčková
Dobrou chuť vám přeje babiččina rajská