Recepty

Recepty > polévky > barszcz

Barszcz

Suroviny potřebné pro přípravu:

500g červené řepy, 1 lžička másla, 1 lžička cukru, 1 lžička soli, 1 litr vývaru z masa, šťáva z 1 citrónu

Recept na přípravu:

Červenou řepu uvařte, nechte vychladnout a oloupejte. Nastrouhejte ji nahrubo. Vývar uveďte do varu, přidejte postrouhanou řepu, oslaďte, osolte a nakonec přidejte citrónovou šťávu. Zjemněte máslem.

Další recepty:
Celestýnské nudle jsou zavářka.
Morkové knedlíčky vaříme 3-4 minuty.
Rýže pečená v troubě recept na přípravu.
Vývar z morkových kostí nakonec ochutíme.
Houskové knedlíčky do polévky vaříme přibližně 4 minuty.
Domácí majonéza z vejce a oleje.
Hovězí vývar z morkových kostí vlijeme do talířů a podáváme.
Vaječný svítek do polévky nakrájíme na čtverečky.
Domácí klobásy dopečeme dočervena.
Strouhání do polévky zaváříme po dobu 5-6 minut.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud jsou teplé.
Polévkové kapání uvaříme.
Piškotový svítek necháme vychladnout.
Vaječná sedlina do polévky

Recepty
Motto

Barszcz má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.