Recepty

Recepty > polévky > bezmasý boršč se sádlem

Bezmasý boršč se sádlem recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

hovězí vývar (bujon), 1/4 zelné hlávky, brambory, červená řepa, sádlo, máslo, rajčatový protlak, kysaná smetana, mrkev, petržel, 2 cibule, ocet, cukr, bobkový list, pepř celý, nové koření, 5 stroužků česneku, sekaná petrželka

Recept na přípravu:

Pokrájené zelí a brambory vaříme 15 minut ve vývaru. Červenou řepu podusíme na sádle s octem, cukrem a protlakem. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, mrkev a petržel. Vše smícháme, přidáme koření a vaříme dalších cca 15 minut. Do hotového boršče přidáme utřený česnek se sádlem a sekanou petrželku. Podáváme s kysanou smetanou.

Další recepty:
Krémová česnečka s prolisovaným stroužkem česneku.
Rychlá gulášová zelňačka podávaná ještě zatepla.
Rýže s kysaným zelím kterou upečeme v troubě.
Boršč z hovězího masa podáváme s miskou smetany.
Španělská česnečka kterou podáváme s kostičkami osmažené bagety.
Čínská krabí polévka vařená na mírném plameni.
Kuřecí česnečka dochucená prolisovaným česnekem.
Fazolačka s klobásou, prolisovaným česnekem a octem.
Zelná polévka z kysaného zelí s na kostičky nakrájeným párkem.
Rychlá čočkovka kterou vaříme, až změkne zelenina.
Kroupová polévka s uzeným masem a kostičky brambor.
Zelňačka s klobásou a smetanou rozmíchanou s moukou.
Bezmasý boršč s uzeným tofu.
Kuře s kysaným zelím a klobásou

Recepty
Motto

Bezmasý boršč se sádlem přináší na české talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.