Recepty

Recepty > omáčky > boloňská omáčka s červeným vínem

Boloňská omáčka s červeným vínem recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 cibule, 1 mrkev, 50 g celeru, 30 g slaniny, 300 g mletého masa, 2 lžíce rajčatového protlaku, 300 ml masového vývaru, 150 ml červeného vína, 1 bobkový list, pepř, muškát, sůl

Jak připravit tento recept:

Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a na kostičky pokrájenou cibuli a zeleninu na ní osmahneme. Přidáme mleté maso, které propečeme ze všech stran. Přidáme rajský protlak, vývar, víno a koření. Na malém ohni nepřikryté asi 30 minut podusíme. Podle chuti osolíme.

Další recepty:
Bílá polévka z králíka dochucená na talíři lžicí octa.
Bavorská svíčková s houskovým knedlíkem.
Banánová polévka s piškoty.
Kuřecí kapsa se žampiony a vhodnou přílohou.
Boloňská omáčka na těstoviny.
Sýrová omáčka na těstoviny kterou povaříme do zhoustnutí.
Úhoř na víně s rýží nebo brambory jako přílohou.
Cuketa na kari koření.
Boloňské špagety s mletým masem a strouhaný sýr.
Sýrová omáčka se zeleninou pro děti v úpravě vhodné pro malé dítě.
Koprová kulajda do níž vmícháme na kousky pokrájená vejce.
Řízky z bedly podáváme s vhodnou přílohou.
Fazolová polévka od babičky s vlasovými nudlemi.
Boloňská omáčka na špagety

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje boloňská omáčka s červeným vínem a recept na ni.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.