Recepty > těstoviny > boloňské špagety s tuňákem
Suroviny potřebné pro přípravu:
olej, pepř, 1 plechovka krájených rajčat, sůl, těstoviny, 2 plechovky tuňáka
Recept na přípravu:
Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, poté přilijeme konzervu krájených rajčat a necháme chvíli dusit. Přidáme dvě konzervy tuňáka v solném nálevu. Nálev scedíme a maso necháme okapat. Znovu necháme podusit a osolíme a opepříme. Podáváme se špagetami a posypané strouhaným sýrem.
Další recepty:
Fazolová polévka od babičky každý si jí nabere, kolik mu vyhovuje.
Boloňské špagety jsou klasika.
Boloňské těstoviny podáváme přelité.
Originální italský recept na Minestrone do které přidáme fazole a uvařené brambory.
Boloňské špagety s mletým masem ke kterým přidáme strouhaný sýr.
Hlíva s těstovinami dušená doměkka.
Těstoviny s tuňákem a strouhaným parmezánem na posypání.
Zapečené těstoviny s uzeným masem podáváme s kyselou okurkou.
Zelná polévka s uzeným masem a brambory.
Špagety Carbonara neboli uhlířské.
Boloňská omáčka na špagety do které můžeme přidat vodu nebo kečup.
Halušky se zelím a uzeným masem necháme ještě chvíli přejít varem.
Italské těstoviny se špenátem důkladně promícháme.
Kolínka s vejcem
Ochutnejte jídlo skvělé chuti, které vám přináší recept na boloňské špagety s tuňákem.