Recepty > polévky > boršč s cuketou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
100 g zelí, 100 g zelených fazolek, 2 papriky, 200 g cukety, 2 rajčata, 1 a 1/2 litru hovězího vývaru, 1 lžíce másla, 1 lžíce hladké mouky, zelená petrželka, sůl, pepř, 1 hrnek mléka, 3 lžíce strouhaného sýra
Recept na přípravu:
Veškerou zeleninu (s výjimkou rajčat) nakrájíme na malé kousky, vložíme do vařícího vývaru a vaříme do změknutí zeleniny. Poté přidáme světlou jíšku, kterou připravíme z másla a mouky, oloupaná a na kousky nakrájená rajčata, nadrobno nasekanou petrželku, osolíme, opepříme, přijeme hrnek mléka se sýrem a necháme povařit dalších 5 minut.
Další recepty:
Mléková polévka s borůvkami a žemlí.
Ruský boršč je tradiční pokrm ruské kuchyně.
Česnečka posypaná sýrem.
Mléková polévka - vlasové nudle uvaříme...
Slepičí vývar s vajíčkem a rýží.
Anglická polévka - nakrájené skopové maso vložíme do vody...
Hovězí vývar s houbami sušenými.
Boršč s klobásou a červenou řepou.
Avgolemono je perla řecké kuchyně.
Hovězí vývar s drožďovými knedlíčky z kostky droždí.
Mléková polévka s vajíčkem
Ochutnejte recept boršč s cuketou.