Recepty > polévky > bramboračka s krupicí
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
3 brambory, olej, 1 cibule, 3 lžíce krupice, 3 mrkve, celer, petržel, sůl, drcený kmín, majoránka
Recept na přípravu:
Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme krupici a osmahneme. Zalijeme studenou vodou, rozšleháme, přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu a brambory. Osolíme a okořeníme.
Další recepty:
Polévka cibulačka se sýrem který nastrouháme na jemném struhadle.
Rybí polévka z odřezků.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné a hovězího bujónu.
Krémová bramboračka se žampiony a bramborem.
Falešná dršťková z hlívy ústřičné - hlívu nakrájíme, zalijeme litrem vody...
Mléčná cibulačka - oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka...
Cibulačka - ozdobíme ji zelenou petrželkou.
Bramboračka je zahuštěná jíškou.
Česnečka posypaná petrželkou a sýrem.
Hlíva s těstovinami různého tvaru.
Falešná dršťková polévka
Ochutnejte recept bramboračka s krupicí.