Recepty

Recepty > polévky > bramboračka s makrelou

Bramboračka s makrelou

Suroviny potřebné pro přípravu:

3 cibulky, 20 g másla, 100 g uzené makerely, 1 litr vody, sáček Přidej brambor Bramborová polévka, 200 g brambor

Recept na přípravu:

Jarní cibulky omyjeme, očistíme, nakrájíme na plátky a podusíme na másle. Přilijeme vodu a metličkou rozmícháme Přidej brambor bramborovou polévku. Oloupeme brambory, nakrájíme na malé kostičky a vložíme do polévky. Přivedeme k varu a vaříme 12 minut. Uzenou makrelu nakrájíme na kousky a přidáme do hotové polévky.

Další recepty:
Bramboračka na másle s hrstí hub.
Polévka ze zvěřiny na kterou použijeme odřezky a kosti.
Rybí polévka s houbami podáváme ji s opečeným pečivem.
Cuketová omáčka na špagety.
Španělská česnečka ke které přidáme osmažené kostičky bagety.
Domácí gulášová polévka z mletého masa dochucená polévkovým kořením.
Selská bramboračka s uzeným masem a zelenou petrželku.
Rajčatová polévka s bazalkou a šlehačkou.
Asijské křupavé kuře podáváme s bramborovou kaší a zeleninou.
Bramboračka s houbami vařená do změknutí brambor.
Srbská čorba ze zeleniny, masa a brambor.
Bylinková majonéza ze šalotky, žloutků a oleje.
Jemná cibulačka s nadrobno nakrájenou pažitkou.
Nudlová polévka se zeleninou

Recepty
Motto

Bramboračka s makrelou má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.