Recepty > kuře > bramborák s kuřecím masem
Potřebné suroviny:
2-3 kuřecí řízky
sůl
1 vejce
trocha solamylu
1 cibule
část pórku
sójová omáčka
1 dl vína
1 červená paprika
Postup přípravy:
Připravíme klasický bramborák. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme a namočíme do těstíčka z vejce a škrobu, necháme odležet, zatím si nakrájíme zeleninu na nudličky. Maso pak osmažíme dozlatova, vyndáme a na pánev hodíme zeleninu, orestujeme, vrátíme maso, přidáme sójovou omáčku a víno, necháme odpařit, hotové pak dáme na usmažený bramborák.
Další jídla:
Masová směs na tousty s nastrouhaným křenem.
Citronové kuře podáváme s bramborovou kaší.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Marinovaná kuřecí křídla za mírného podlévání upečeme.
Krůtí tokáň podáváme s těstovinami.
Pečený bažant na slanině podáváme s knedlíky a červeným zelím.
Pečená krůtí stehna pečeme cca 2 hodiny.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Kuřecí směs s cibulí upečeme.
Kuřecí nudličky na smetaně dochutíme solí a pepřem.
Kuřecí játra v bramboráku podáváme se zeleninovou oblohou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuřecí kapsa plněná žampiony
Recept na přípravu jídla bramborák s kuřecím masem přináší na talíř inspiraci.