Recepty

Recepty > vepřové maso > bramborákové řízky z vepřového masa

Recept - Bramborákové řízky z vepřového masa

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

500 g vepřového masa, 4 cibule, 1 lžička pepře, 1 lžička sladké mleté papriky, 1 lžička pálivé mleté papriky nebo chilli, 2 lžičky vegety, 2 lžičky sojové omáčky, 5 vajec, 2 lžičky soli, 5 lžic solamylu, olej

Postup přípravy:

Vepřové maso nakrájíme na nudličky, přidáme cibuli nakrájenou na proužky a všechno koření. Nakonec přidáme vejce, sůl a solamyl. Důkladně promícháme a necháme v ledničce několik hodin odležet. Poté opět promícháme a smažíme na pánvičce podobně jako bramboráky. Před smažením opět důkladně promícháme. Můžeme připravovat i na plechu položeném na grilu.

Další recepty:
marinované vepřové kotlety rošťák, bůčkové řízky, vepřová směs se zelím, džuveč, vepřové kotlety, vepřová pečeně na česneku, vepřové kotlety na houbách, vepřové maso marinované v česnekovo-feferonkové marinádě, medová marináda, pivovarský tokáň, domácí klobásy, vepřové plátečky po zahradnicku, kuřecí řízky v jogurtu

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.