Recepty

Recepty > polévky > bramborová česnečka s kmínem

Bramborová česnečka s kmínem

Suroviny potřebné pro přípravu:

5 větších brambor, sůl, kmín, 3 větší stroužky česneku, 2 hrsti chlebových kostek, pažitka

Recept na přípravu:

Brambory oloupejte, omyjte, zalijte necelými dvěma litry vody, osolte, okmínujte a vařte cca 20 minut. Před koncem vaření přidejte rozetřený česnek. Servírujte s chlebovými kostkami opečenými na másle a posypané nasekanou pažitkou.

Další recepty:
Hovězí vývar z morkových kostí vlijeme do talířů a podáváme.
Cibulačka z červené cibule se zapečenými sýrovými toustíky.
Bramboračka na másle do které přidáme houby.
Bramborová česnečka brambory nakrájíme na kostičky...
Plněné papriky se sýrem podáváme se zeleninovým salátem.
Chřestový krém nakonec krátce povaříme.
Těstovinový salát s mozzarellou ke kterému jako přílohu podáváme chléb.
Kuřecí kousky s nivou které chuťově doladí nízkotučná smetana.
Krémová zelňačka s nadrobno pokrájenou petrželkou.
Jemná cibulačka s nadrobno nakrájenou pažitkou.
Houbová česnečka s nasekanou pažitkou.
Celerová polévka s bramborem ke které podáváme osmažený tmavý chléb.
Bramboračka na kyselo se zakysanou smetanu.
Bílá bramborová česnečka

Recepty
Motto

Bramborová česnečka s kmínem má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.