Recepty

Recepty > polévky > bramborová cibulačka s pórkem

Bramborová cibulačka s pórkem recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

300 g pórku, 1 kg brambor, 3 lžíce rostlinného oleje, 80 g kostiček špeku, 2 sáčky pastýřská cibulačka, 1 lžička majoránky, 4 nožičky vídeňských párků, 1 svazek pažitky

Recept na přípravu:

Na rozehřátý olej přihodíme kostičky špeku a pórku a 5 minut dusíme. Přilijeme litr a půl vody, povaříme a přimícháme obsah obou sáčků cibulačky. Dále přidáme na kostičky nakrájené brambory a 15-20 minut povaříme. Chuť můžeme vylepšit přidáním majoránky. Přidáme na kostičky nakrájené párky a necháme ještě několik minut povařit. Před podáváním posypeme nadrobno nakrájenou pažitkou.

Další recepty:
Játrová rýže 6 minut zavaříme.
Ukrajinský boršč podáváme s kopečkem zakysané smetany.
Zelňačka s cizrnou a zeleninou.
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky do které přidáme vegetu pro dochucení.
Boršč s červenou řepou dochutíme kořením a česnekem.
Pórková polévka s ovesnými vločkami kterou vaříme, až pórek změkne.
Cibulačka z červené cibule podávaná se zapečenými sýrovými toustíky.
Žampionová polévka s brambory a nastrouhaným sýrem niva.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Smetanová žampionová polévka s nakrájenou zelenou částí jarních cibulek.
Jemná cibulačka do které přidáme mléko s rozšlehaným vejcem.
Vegetariánská fazolačka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept bramborová cibulačka s pórkem.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.