Recepty

Recepty > polévky > bramborové knedlíčky do hovězí polévky

Bramborové knedlíčky do hovězí polévky recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

Suroviny, které budeme potřebovat, jsou vypsány v receptu.

Recept na přípravu:

Do mísy nastrouháme 21 dkg uvařených vystydlých brambor, přidáme 6 dkg měkkého másla a 2 vajíčka, promísíme, jemně osolíme a nakonec přimícháme 3 plné lžíce mouky (volíme raději hrubou) - všechno dobře prohněteme, pak z hmoty tvoříme malé kulaté knedlíčky a zaváříme je do vroucího, už přecezeného hovězího vývaru. Vaříme zhruba 9 minut - raději zkuste jeden knedlíček vylovit a překrojit, zda je už provařený.

Další recepty:
Pekingská kuřecí polévka dochucená glutasolem.
Rybí polévka s rajčaty kterou podáváme se smaženou houskou.
Boršč bez masa s uzeným tofu.
Játrové knedlíčky do polévky zavaříme.
Majonéza bez vajec upravená dle chuti.
Fazolačka z bílých fazolí do které přidáme smetanu.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud jsou teplé.
Nočky do polévky z mouky jsou hotové, když vyplavou na povrch.
Polévka s rýží a hráškem do které vložíme oříšek másla.
Piškotový svítek nakrájíme a přidáme.
Hovězí vývar se zeleninou, který připravíme ze žeber.
Drožďové knedlíčky do polévky připravené z těsta.
Krupicové nočky s bazalkou do polévky po uvaření vyjmeme.
Tyrolské knedlíčky do polévky

Recepty
Motto

Bramborové knedlíčky do hovězí polévky přináší na talíře vytříbenou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.