Recepty

Recepty > polévky > bramborový oukrop

Bramborový oukrop

Suroviny potřebné pro přípravu:

300 g brambor, 7 stroužků česneku, 40 g sádla, sůl, mletý pepř, polévkové koření, 1,25 litru vody

Recept na přípravu:

Oloupané brambory nakrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě nebo vývaru z masoxu doměkka. Přidáme utřený česnek se solí, mletý pepř, sádlo a dochutíme polévkovým kořením. Oukrop můžeme připravit i bez brambor s osmaženým chlebem a dochutit majoránkou, petrželkou nebo pažitkou.

Další recepty:
Celerová polévka s vločkami a kmínem ozdobená na talíři bylinkami.
Majonéza s kari a citronovou šťávou.
Cuketa na kari s kokosovým mlékem.
Česnečka se sýrem a šunkou posypaná pažitkou.
Chřestový krém krátce povaříme.
Smetanová celerová polévka s kostičkami osmažené housky.
Fazolačka s klobásou a kořenovou zeleninou.
Česnekový oukrop s chlebem.
Bílá česnečka s nasekanou petrželkou.
Smetanová brokolicová polévka z růžiček brokolice.
Hovězí maso na celeru s bramborovým knedlíkem..
Česnečka se sýrem z prolisovaného česneku.
Zelňačka z kysaného zelí se smetanou.
Jemná brokolicová polévka

Recepty
Motto

Bramborový oukrop přináší na talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.