Recepty > polévky > brukvová polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 litr masového vývaru, 2 malé mrkve, 1 brukev, 2 listy kapusty, svazek pažitky
Recept na přípravu:
Zeleninu rozkrájíme na jemné dlouhé nudličky a dáme dusit na tuku sebraném z vývaru do kastrolu s dobře přiléhající pokličkou. Jakmile zelenina změkne, přilijeme vývar a necháme na mírném ohni povařit. Po odstavení přidáme pažitku.
Další recepty:
Cibulačka z hovězího vývaru s chlebem.
Sýrová omáčka s česnekem a těstoviny zalitá smetanou.
Rybí polévka s rajčaty a podušenou zeleninou.
Sýrová polévka s noky které zaváříme.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou zjemníme lžíčkou másla.
Zelňačka s uzeným masem do které přidáme nasekaný kopr.
Bramboračka s kroupami vařená do změknutí brambor.
Bramboračka s houbami a kmínem.
Houbovka s vejcem a vařenými brambory.
Polévka cibulačka se sýrem kterým ji posypeme na talíři.
Hovězí vývar se zeleninou a zelenou petrželovou natí nebo pažitkou.
Pivní cibulačka
Ochutnejte recept brukvová polévka.