Recepty

Recepty > omáčky > brusinková omáčka k paštice

Brusinková omáčka k paštice recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

100 g čerstvých brusinek, 50 g javorového sirupu, 50 ml vody, 50 ml červeného vína

Jak připravit tento recept:

Brusinky nasucho osmažíme na pánvi. Jakmile rozpuknou, přidáme sirup, vodu a víno. Necháme zredukovat. Brusinkovou omáčku můžeme rozmixovat tyčovým mixérem dohladka, čímž získáme jemnější omáčku. Brusinkovou omáčku k paštice podáváme horkou.

Další recepty:
Játra na divoko podáváme s rýží nebo bramborami.
Vepřové koleno na červeném víně upečeme.
Řízky z bedly podáváme s vhodnou přílohou.
Brusinková omáčka z marmelády se hodí jako příloha k masům.
Sójová sekaná s rohlíkem pečená přibližně hodinu.
Hovězí guláš na červeném víně vaříme, dokud maso nezměkne.
Sýrová omáčka na těstoviny kterou povaříme do zhoustnutí.
Kachna pečená na medu s rýží.
Houbová polévka se smetanou na talíři ozdobená zelenou petrželí.
Brusinková omáčka k masu kterou vaříme a necháme zredukovat.
Boloňské špagety s mletým masem a strouhaný sýr.
Kuře na sladko s rybízovou marmeládou upečeme.
Křehký koláč s brusinkami pečeme v troubě předem vyhřáté.
Brusinková omáčka s červeným vínem

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje brusinková omáčka k paštice a recept na ni.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.