Recepty > omáčky > brusinková omáčka k sýru
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
zavařené brusinky nebo brusinkový džem, hladká mouka, máslo, voda, hořčice, povidla
Jak připravit tento recept:
Z másla a mouky si připravíme světlý bešamel (osmažíme na másle mouku, zalijeme vodou a necháme na ohni zhoustnout). Vložíme brusinky a dochutíme podle libosti hořčicí a povidly.
Další recepty:
Domácí klobásy z plece.
Vepřová panenka na švestkách s provensálským přelivem přelijeme omáčkou.
Domácí tvaroh tvrdý nebo měkký.
Vepřová panenka na víně s rýží.
Brusinková omáčka k masu kterou vaříme a necháme zredukovat.
Domácí nudle do polévky skladujeme na suchém místě.
Pikantní kuřecí nudličky podáváme s rýží nebo hranolkami.
Domácí tatarka jako příloha k jídlům.
Teplá brusinková omáčka s mandarinkami.
Kuřecí maso s brusinkami zaprášíme moukou a provaříme.
Pikantní brusinková omáčka z brusinkového kompotu.
Smažený hermelín se šunkou osmažíme na pánvi.
Dezert ze sýru necháme zabalený v alobalu v chladu do druhého dne.
Brusinková omáčka z rybízu
Dozvíte se zde, jak se připravuje brusinková omáčka k sýru a recept na ni.