Recepty

Recepty > omáčky > brusinková omáčka ke steaku

Brusinková omáčka ke steaku recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

100 g čerstvých brusinek, 1 lžička francouzské hořčice, 100 ml pomerančové šťávy, 1 lžíce másla, 4-5 lžic cukru, 1 lžíce bazalkového pesta

Jak připravit tento recept:

Na rozpuštěném másle za stálého míchání prohříváme brusinky spolu s cukrem a 1 lžící vody tak dlouho, až jsou brusinky zcela měkké. Poté vmícháme pesto, hořčici a vše zředíme pomerančovou šťávou. Omáčku krátce povaříme a podle chuti přisladíme, osolíme a opepříme.

Další recepty:
Vepřové koleno na červeném víně upečeme.
Sójová sekaná s rohlíkem pečená přibližně hodinu.
Brusinková omáčka k masu kterou vaříme a necháme zredukovat.
Křehký koláč s brusinkami pečeme v troubě předem vyhřáté.
Játra na divoko podáváme s rýží nebo bramborami.
Řízky z bedly podáváme s vhodnou přílohou.
Brusinková omáčka z marmelády se hodí jako příloha k masům.
Hovězí guláš na červeném víně vaříme, dokud maso nezměkne.
Omáčka ke steaku s česnekem.
Kachna pečená na medu s rýží.
Houbová polévka se smetanou na talíři ozdobená zelenou petrželí.
Boloňské špagety s mletým masem a strouhaný sýr.
Kuře na sladko s rybízovou marmeládou upečeme.
Brusinková omáčka s červeným vínem

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje brusinková omáčka ke steaku a recept na ni.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.