Recepty

Recepty > omáčky > brusinková omáčka se smetanou

Brusinková omáčka se smetanou recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

200 ml brusinkové zavařeniny, 250 ml smetany ke šlehání, máslo, hladká mouka, voda, sůl, mléko

Jak připravit tento recept:

Zavařené brusinky rozmixujeme a přecedíme nebo prolisujeme přes pláténko, abychom odstranili semínka (není nutné). Z másla a mouky si připravíme světlou jíšku. Rozředíme ji vodou a přidáme podle potřeby nebo chuti mléko a brusinky. Nakonec vmícháme smetanu a omáčku za stálého míchání krátce povaříme.

Brusinkovou omáčku podáváme se zvěřinou a bramborovou kaší.

Další recepty:
Sójová sekaná s rohlíkem pečená přibližně hodinu.
Boloňské špagety s mletým masem a strouhaný sýr.
Čína ze sojového masa ke které přidáme uvařenou rýži a promícháme.
Brusinková omáčka k masu kterou vaříme a necháme zredukovat.
Křehký koláč s brusinkami pečeme v troubě předem vyhřáté.
Sojová dršťková polévka s česnekem a majoránkou.
Hovězí guláš na červeném víně vaříme, dokud maso nezměkne.
Řízky z bedly podáváme s vhodnou přílohou.
Kuřecí kapsa se žampiony a vhodnou přílohou.
Boloňská omáčka na těstoviny.
Vepřové koleno na červeném víně upečeme.
Houbová polévka se smetanou na talíři ozdobená zelenou petrželí.
Sýrová omáčka na těstoviny kterou povaříme do zhoustnutí.
Brusinková omáčka s červeným vínem

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje brusinková omáčka se smetanou a recept na ni.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.