Recepty > omáčky > brusinková omáčka z marmelády
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 lžíce oleje, 180 g brusinkové marmelády, 4 lžíce medu, 1 lžíce citronové šťávy, 1/2 lžičky soli, 1/4 lžičky mleté skořice
Jak připravit tento recept:
Veškeré suroviny důkladně promícháme. Brusinková omáčka z marmelády se hodí jako příloha ke grilovaným masům, jejichž chuť dokáže mistrně doplnit.
Další recepty:
Boloňská omáčka na těstoviny.
Sójová sekaná s rohlíkem pečená přibližně hodinu.
Hovězí guláš na červeném víně vaříme, dokud maso nezměkne.
Játra na divoko podáváme s rýží nebo bramborami.
Sýrová omáčka na těstoviny kterou povaříme do zhoustnutí.
Kachna pečená na medu s rýží.
Houbová polévka se smetanou na talíři ozdobená zelenou petrželí.
Brusinková omáčka k masu kterou vaříme a necháme zredukovat.
Vepřové koleno na červeném víně upečeme.
Boloňské špagety s mletým masem a strouhaný sýr.
Kuře na sladko s rybízovou marmeládou upečeme.
Křehký koláč s brusinkami pečeme v troubě předem vyhřáté.
Řízky z bedly podáváme s vhodnou přílohou.
Brusinková omáčka s červeným vínem
Dozvíte se zde, jak se připravuje brusinková omáčka z marmelády a recept na ni.