Recepty

Recepty > omáčky > brusinková omáčka ze sušených brusinek

Brusinková omáčka ze sušených brusinek recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

200 g sušených brusinek 100 ml pomerančového džusu, 3 lžíce třtinového cukru, šťáva z poloviny limetky

Jak připravit tento recept:

Sušené brusinky nasypeme do malého hrnce. Přidáme džus, limetkovou šťávu a cukr a vaříme, dokud omáčka lehce nezhoustne.

Další recepty:
Brusinková omáčka z marmelády se hodí jako příloha k masům.
Polévka ze sušených hub dochucená podle chuti.
Kachní játrová paštika s brusinkami kterou necháme v lednici ztuhnout.
Brusinková omáčka ke steaku z čerstvých brusinek.
Houbová polévka se smetanou na talíři ozdobená zelenou petrželí.
Řízky z bedly podáváme s vhodnou přílohou.
Kuřecí maso s brusinkami zaprášíme moukou a provaříme.
Hovězí guláš na červeném víně vaříme, dokud maso nezměkne.
Brusinková omáčka k masu kterou vaříme a necháme zredukovat.
Křehký koláč s brusinkami pečeme v troubě předem vyhřáté.
Játra na divoko podáváme s rýží nebo bramborami.
Kachna pečená na medu s rýží.
Bramborová polévka se sušenými houbami a kořenovou zeleninou.
Brusinková omáčka s červeným vínem

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje brusinková omáčka ze sušených brusinek a recept na ni.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.