Recepty > vepřové maso > bůčková roláda
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
1 kg bůčku, 6 celých vajec, 4 lžíce strouhanky, 4 lžíce hladké mouky, 2 lžíce vegety, 1/2 lžičky soli, 1 lžička grilovacího koření, 1/4 lžičky mletého pepře
Postup přípravy:
Bůček nakrájíme na kostky o velikosti asi 1x1 cm. Přidáme ostatní suroviny, vše důkladně promícháme, směsí naplníme tlačenkový sáček, vložíme do vroucí vody a vaříme dvě hodiny na mírném ohni.
Další recepty:
vepřové plátky se špagetami a chřestem, vepřová panenka na provensálském koření, vepřové nudličky na víně, džuveč, vepřové kotlety, vepřová plec s mrkví, kuřecí roláda, vepřové kotlety zapečené s brambory a smetanou, plněná hovězí roláda, pivovarský tokáň, domácí klobásy, vepřové ledvinky s muchomůrkou růžovkou, vepřová panenka na víně
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.