Recepty > polévky > bujón s masovými knedlíčky po asijsku
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 litr bujónu, 1 lžíce nadrobno posekané zelené petrželky, Glutasol
Knedlíčky: 250 g prrostlého vepřového masa, 1 dl bílého vína, mletý černý pepř, Glutasol, 1 vejce, 2 lžičky Solamylu
Recept na přípravu:
Do vařícího bujónu vložíme knedlíčky a vaříme 20 minut. Potom přidáme posekanou petrželovou nať a podle chuti Glutasol.
Knedlíčky: Maso pokrájíme na hrubší nudličky a pomeleme. Přidáme bílé víno, mletý černý pepř, Glutasol, rozšlehané vejce a rozmočený Solamyl. Všechno dobře vymícháme a tvarujeme malé knedlíčky o průměru 1,5 až 2 cm.
Další recepty:
Játrové knedlíčky z kuřecích jater povaříme.
Asijské křupavé kuře podáváme s bramborovou kaší a zeleninou.
Hovězí vývar se zeleninou do kterého zavaříme nudle, nočky či rýži.
Kulajda z kyselých hub do které přidáme vejce.
Halušky se zelím smícháme a podáváme.
Polévkové knedlíčky se přidávají těsně před podáváním.
Zeleninová polévka s nudlemi kterou podle potřeby dosolíme a opepříme.
Rychlá dršťková polévka se zeleninou s rozemnutou majoránku.
Hovězí vývar s houbami ozdobíme posekanou petrželkou.
Hříbková omáčka kterou mírně okyselíme vinným octem.
Česnečka s kroupami předem uvařenými.
Bramborové šišky se strouhankou smíchanou s moučkovým cukrem.
Italská zeleninová polévka minestrone kterou podáváme posypanou strouhaným parmezánem.
Tyrolské knedlíčky do polévky
Bujón s masovými knedlíčky po asijsku přináší na talíře svoji vytříbenou chuť.