Recepty > polévky > bulharská fazolová polévka čorba
Suroviny potřebné pro přípravu:
100 g suchých fazolí, 100 g pórku, 250 g předního skopového, 1,5 litru vody
Recept na přípravu:
Fazole den předem namočíme. Druhý den v nesolené vodě napůl uvaříme, pak přídáme pórky nakrájené na tenká kolečka a přední skopové, rovněž nadrobno rozkrájené. Osolíme a dovaříme.
Další recepty:
Zapečená bramborová kaše s dušenou zeleninou.
Žampionový krém vaříme.
Pohanková polévka s houbami do které přimícháme pohanku, sůl a pepř.
Fazolová čorba ozdobená snítkou kopru.
Brokolicová krémová polévka kterou podle chuti dosolíme.
Dětský boršč ozdobíme lžící kysané smetany.
Srbská čorba z vepřového.
Kyselica s klobásou paprikovou.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou přelijeme vývarem.
Kuřecí kokosová polévka s větvičkou koriandru.
Bramboračka na másle ze kterého připravíme jíšku.
Boršč z hovězího masa podáváme se smetanou.
Selská bramboračka s uzeným masem a kostičkami housky.
Bramborová polévka s koprem
Bulharská fazolová polévka čorba má své chuťové kouzlo.