Recepty

Recepty > kuře > burito con pollo

Burito con pollo

Potřebné suroviny:

40 g černých fazolí
20 g černých oliv
30 g cibule
olej
2 pšeničné placky
100 g kuřecího masa
80 g rajčat
50 g čínského zelí
kadeřavý salát
40 g sýra čedar

Postup přípravy:

Na rozpáleném oleji osmahneme najemno nakrájenou cibuli a přidáme fazole, olivy, na malé kostky nakrájené rajčata. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osmahneme a přidáme ke směsi fazolí, rajčat a oliv. Vše společně prohřejeme, promícháme a zahustíme nastrouhaným čedarem. Směsí plníme ohřáté bortily. Zdobíme salátem a čínským zelím.

Další jídla:
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Citronové kuře podáváme s bramborovou kaší.
Marinovaná kuřecí křídla za mírného podlévání upečeme.
Pečený bažant na slanině podáváme s knedlíky a červeným zelím.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Kuřecí směs s cibulí upečeme.
Obrácené řízky osmažíme na rozpáleném oleji.
Pečená krůtí stehna pečeme cca 2 hodiny.
Krůtí tokáň podáváme s těstovinami.
Kuřecí játra v bramboráku podáváme se zeleninovou oblohou.
Kuřecí nudličky na smetaně dochutíme solí a pepřem.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Recept na brněnské kuře

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla burito con pollo přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.