Recepty > kuře > burito con pollo
Potřebné suroviny:
40 g černých fazolí
20 g černých oliv
30 g cibule
olej
2 pšeničné placky
100 g kuřecího masa
80 g rajčat
50 g čínského zelí
kadeřavý salát
40 g sýra čedar
Postup přípravy:
Na rozpáleném oleji osmahneme najemno nakrájenou cibuli a přidáme fazole, olivy, na malé kostky nakrájené rajčata. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osmahneme a přidáme ke směsi fazolí, rajčat a oliv. Vše společně prohřejeme, promícháme a zahustíme nastrouhaným čedarem. Směsí plníme ohřáté bortily. Zdobíme salátem a čínským zelím.
Další jídla:
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Citronové kuře podáváme s bramborovou kaší.
Marinovaná kuřecí křídla za mírného podlévání upečeme.
Pečený bažant na slanině podáváme s knedlíky a červeným zelím.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Kuřecí směs s cibulí upečeme.
Obrácené řízky osmažíme na rozpáleném oleji.
Pečená krůtí stehna pečeme cca 2 hodiny.
Krůtí tokáň podáváme s těstovinami.
Kuřecí játra v bramboráku podáváme se zeleninovou oblohou.
Kuřecí nudličky na smetaně dochutíme solí a pepřem.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Recept na brněnské kuře
Recept na přípravu jídla burito con pollo přináší na talíř inspiraci.