Recepty > vánoční cukroví > burizonové hrudky
Potřebné suroviny:
100g ztuženého tuku, 150g mléčné čokolády, 3 lžíce malcaa, 1 sáček burisonů
Postup přípravy:
Tuk a čokoládu rozehřejte, přidejte malcao a vmíchejte tolik burisonů, aby je čokoládová směs slepovala. Lžičkou tvořte hrudky, které nechte oschnout na papíru nebo alobalu a udržujte před podáváním v chladu.
Další recepty:
Ruské ořechy slepujeme krémem.
Domácí vánoční čokoláda kterou necháme ztuhnout v chladu.
Ořechová vosí hnízda na která zespodu přilepíme piškot.
Vanilkové rohlíčky z vlašských ořechů obalíme v cukru.
Čokoládové koule obalujeme v kokosové moučce.
Fíkové vánoční cukroví máčíme v polevě.
Nepečené arašídové trubičky plníme krémem.
Kokosová roláda s marmeládou kterou studenou nakrájíme.
Plněné čokoládové košíčky ozdobíme polovinou vlašského ořechu.
Kokosové kuličky necháme vychladit.
Jemné vanilkové rohlíčky pečem při 180 stupních.
Domácí tiramisu vložíme odležet do lednice.
Vánoční perníčky hned měkké před pečením potřeme vejcem.
Nepečená kokosová roláda
Tuto vánoční pochoutku přináší recept burizonové hrudky