Recepty > hovězí maso > býčí žlázy na másle
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
Býčí žlázy, máslo, cibule, sůl, pepř
Postup přípravy:
Na rozehřátém másle osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme nakrájené býčí žlázy, osolíme, opepříme a smažíme tak dlouho, až se vysmaží všechna voda.
Býčí žlázy podáváme s chlebem.
Další recepty:
farmářský guláš, chilli con carne, hovězí plátky, bamie, hovězí plátky na houbách, hovězí guláš, ptáčky se zeleninou, rajská omáčka s hovězím masem, hovězí na česneku, segedínský guláš, ruský boršč, hovězí s pórkovou omáčkou, zapečené mexické plátky, svíčková omáčka na smetaně, hovězí steaky
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.