Recepty > omáčky > bylinková majonéza s estragonem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
100 g majonézy, 2 lžíce bylinek - estragon, petrželka, pažitka, cibule, řeřicha, saturejka, yzop lékařský
Jak připravit tento recept:
Částečky bylinek rozsekáme nadrobno a promícháme s majonézou. Používáme do salátů, k vařené rybě, vejcím, zelenině.
Další recepty:
Štika na másle s vhodnou přílohou.
Majonéza z originálních ingrediencí.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou podávame s vařenými brambory.
Kuře na estragonu ke kterému přilijeme vývar ze slepičího bujónu.
Žampionová polévka s koprem okyselíme a můžeme podávat.
Domácí tatarka jako příloha k jídlům.
Pečený krocan upečený za častého podlévání šťávou.
Nivová omáčka s těstovinami.
Kuře na smetaně s kynutým knedlíkem nebo rýží.
Dýňová polévka se zázvorem na jejíž povrch nasypeme slané sušenky.
Kuře na medu, česneku a zázvoru potíráme marinádou.
Kuřecí salát s majonézou necháme vychladnout a podáváme s pečivem.
Losos s křenovou omáčkou a opékanými brambory.
Bylinková majonéza
Dozvíte se zde, jak se připravuje bylinková majonéza s estragonem a recept na přípravu.