Recepty

Recepty > polévky > cacarka

Cacarka recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

Suroviny, které jsou potřeba pro přípravu, naleznete v textu receptu.

Recept na přípravu:

Přebereme šálek krupek, propláchneme je na sítu a dáme vařit do hrnce s osolenou vodou. Za 10 minut přidáme na menší kousky nakrájené brambory a kysané zelí. Uvaříme vše skoro do měkka a pak zahustíme hrníčkem smetany se lžící hladké mouky, provaříme.

Další recepty:
Španělská omeleta smažená na oleji.
Česnekový oukrop nalijeme na rozkrájený tvrdší chléb.
Hovězí Eintopf do kterého přidáme bílé fazole.
Soljanka po gruzínsku posypaná nadrobno posekanou petrželkou.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Česnečka s bramborem a na kostičky nakrájeným chlebem.
Jemné játrové knedlíčky do polévky zavaříme.
Fazolová polévka z tmavých fazolí podávaná s chlebem.
Rajská polévka s těstovinami které uvaříme podle návodu.
Hovězí vývar se zeleninou, který připravíme ze žeber.
Jahodové čatní ke smaženým masům.
Zelňačka s pohankou kterou vaříme do změknutí.
Zelňačka s uzeným masem s nasekaným koprem.
Jahodová polévka

Recepty
Motto

Cacarka přináší na talíře svoji vytříbenou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.