Recepty > kuře > čachochbili z kuřecího masa
Potřebné suroviny:
400 g kuřecíha masa
sůl
pepř
100 g oleje
2 cibule
50 g rajčatového protlaku
4 stroužky česneku
kopr
Postup přípravy:
Kuřecí maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném oleji spolu s cibulí nakrájenou na kolečka. Poté přidáme rajčatový protlak, česnek utřený se solí a udusíme doměkka. Hotové jídlo posypeme sekaným koprem.
Další jídla:
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Kuřecí nudličky na smetaně dochutíme solí a pepřem.
Citronové kuře podáváme s bramborovou kaší.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Pečený bažant na slanině podáváme s knedlíky a červeným zelím.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Marinovaná kuřecí křídla za mírného podlévání upečeme.
Pečená krůtí stehna pečeme cca 2 hodiny.
Obrácené řízky osmažíme na rozpáleném oleji.
Arašídová omáčka pikantní.
Kuřecí játra v bramboráku podáváme se zeleninovou oblohou.
Kuřecí směs s cibulí upečeme.
Bylinkové brambory s rajčaty
Recept na přípravu jídla čachochbili z kuřecího masa přináší na talíř inspiraci.