Recepty > omáčky > celerová omáčka s tofu
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
tofu, bulgur, celer, hlávkové zelí, shoyu, umeocet, kvašené zelí, čínské zelí, mrkev
Jak připravit tento recept:
Omáčka: Zelí s celerem podusíme v troše vody s shoyu a kapkou oleje, rozmixujeme, ochutíme umeoctem a přidáme uzené tofu nakrájené na kostky, společně prohřejeme. Příloha: Bulgur. Salát: Kysané zelí smíchané v poměru 1:2 s čínským zelím a strouhanou mrkví.
Další recepty:
Hrachovka ozdobená zelenou petrželkou.
Houbový guláš zahustíme smetanou.
Pikantní kuřecí guláš do kterého přidáme nudličky kuřecího masa.
Mrkvová polévka se zázvorem kterou zasypeme pažitkou.
Koprová omáčka se smetanou.
Mexická fazolová polévka s rajčaty.
Křehký koláč s brusinkami pečeme při 170-180 °C.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Houbové karbanátky se slaninou smažíme po obou stranách dozlatova.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Těstoviny s tuňákem smícháme s obsahem pánve.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Bílé fazole v chilli omáčce s kuřecím masem podáváme s pečivem.
Celerová polévka s vločkami
Dozvíte se zde, jak se připravuje celerová omáčka s tofu a recept na přípravu.