Recepty

Recepty > omáčky > celerové pyré s houbami

Celerové pyré s houbami recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

celer, olej, houby, mléko (obilné/sojové), sůl

Jak připravit tento recept:

Na rozehřátém oleji orestujeme nakrájený nebo nastrouhaný celer, když zavoní, podlijeme sojovým mlékem, osolíme a dusíme do změknutí. Poté rozmixujeme na hladkou kaši. Houby nakrájíme na plátky a smažíme na 1 lžici oleje, v závěru smažení posypeme solí. Nasypeme na pyré. Podáváme s červeným zelím a cibulkou.

Další recepty:
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Sladká koprová omáčka zahuštěná žloutkem.
Polévka z dýně hokkaido ozdobená lžicí zakysané smetany.
Polévka z červené řepy kterou podáváme se šťouchanými brambory.
Fazolky na smetaně s hovězím masem na plátky nakrájeným.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Pyré z cizrny necháme odležet.
Koprová omáčka se smetanou.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Rajčatová polévka z pyré

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravují celerové pyré s houbami a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.