Recepty > z brambor > celerový bramborák
Suroviny potřebné pro přípravu:
800g syrových brambor, 200g syrového celeru, 250 ml mléka, 4 vejce, sůl, pepř, 100g hladké mouky, česnek, olej
Recept na přípravu:
Brambory a celer nastrouháme, přidáme ostatní suroviny, vymícháme těsto a smažíme na oleji. Zkusíme usmažit nejprve menší placičku, když se přichytává, přidáme trochu mouky.
Další recepty:
Bramborový guláš s houbami sypeme strouhaným sýrem.
Sýrové nočky do polévky se hodí do vývarů i do bílých polévek.
Francouzské brambory zapékáme asi 30 minut.
Halušky se zelím a uzeným masem zaváříme.
Bramborové knedlíky z ve slupce vařených brambor.
Zelné placky z kysaného zelí zprudka upečeme ve vyhřáté troubě.
Řecké brambory vložíme do předem vyhřáté trouby.
Škubánky recept na přípravu.
Škubánky z nových brambor dají se udělat?
Bramborové placky chutnají s bramborovou polévkou.
Jihočeská bramboračka dochucená octem.
Bramborová kaše z brambor, mléka a másla.
Pečené kuře se zelím a brambory dáme zapéct do křupava.
Recept na bramboráky se zelím
Ochutnejte jídlo, které vám přináší recept celerový bramborák.