Recepty > polévky > celestýnské nudle jako zavářka
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 vejce, 70g hrubé mouky, 250 ml mléka, sůl, olej
Recept na přípravu:
Vejce rozšlehejte s moukou, mlékem a solí v řídké těstíčko, po 10 minutách stání z něj upečte na pánvičce na oleji 2 až 3 palačinky, nakrájejte je na nudličky a vložte do vývaru.
Další recepty:
Hovězí vývar s drožďovými knedlíčky 4 minuty zavaříme.
Telecí ragú s chřestem podáváme s rýží.
Hovězí vývar z morkových kostí nalijeme do talířů a podáváme.
Celestýnské nudle jsou zavářka.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou řelijeme horkým vývarem.
Polévka šči s mírně kyselou smetanou v omáčníku.
Polévka z mletého hovězího masa s kapáním.
Staročeská bramboračka do které vklepneme žloutky.
Hovězí vývar z morkových kostí vlijeme do talířů a podáváme.
Telecí polévka z vývaru.
Zelňačka z uzených kostí dochucená polévkovým kořením a solí.
Čínská švestková omáčka z kuřecího vývaru.
Vývar z morkových kostí nakonec ochutíme.
Celestýnské nudle do polévky
Celestýnské nudle má jako zavářka své chuťové kouzlo.