Recepty > kuře > čertovské kuře na moravance
Potřebné suroviny:
kuřecí stehna, 2 lžíce kremžské hořčice, 2 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce džemu, 2 lžičky medu, pikantní sterilovaná zelenina moravanka, máslo, sůl, pepř
Postup přípravy:
Do misky vložíme kremžskou i plnotučnou hořčici, džem, med, rozmícháme a ve směsi obalíme kuřecí stehna, která poté vložíme do pekáče vymazaného máslem a dáme péct. Když se maso zatáhne, přidáme celou Moravanku i s nálevem a pečeme do změknutí masa.
Další jídla:
Zeleninová polévka s nudlemi kterou posypeme parmezánem.
Pečené kuře na moravance podáváme s rýží.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Zeleninová polévka s cuketou kterou necháme projít varem.
Slepice na paprice s těstovinami.
Králík na moravance s brambory nebo bramborovou kaší.
Drůbeží čína s těstovinami a zeleninou.
Rizoto na kari dochutíme sojovou omáčkou.
Kuřecí čína s nudlemi restovanými na oleji.
Špagety s kuřecím masem můžeme posypat strouhaným sýrem.
Kuře na paprice se smetanou rozkrájíme na čtyři kusy...
Kuře na Moravance
Recept na přípravu jídla čertovské kuře na moravance.