Recepty > polévky > červená kuřecí
Suroviny potřebné pro přípravu:
Potřebné suroviny jsou napsány v textu receptu.
Recept na přípravu:
2 mrkve nastrouháme nahrubo, spaříme, sloupneme a jadérek zbavíme 3 rajčata a nakrájíme je (můžeme využít i rajčata v konzervě), nakrájíme kousek cukety, půl cibule a hrst fazolových lusků a všechno dáme do hrnce. Zalijeme sběračkou drůbežího vývaru, omastíme lžičkou másla, přidáme ještě půl nakrájeného jablka a povaříme. Teprve potom dolijeme asi tři čtvrtě litru vývaru a dovaříme.
Další recepty:
Hovězí vývar se zeleninou, který připravíme ze žeber.
Česnekový oukrop nalijeme na rozkrájený tvrdší chléb.
Bramboráky z cukety zdobíme cherry rajčátky a salátem.
Drůbková polévka s houbami s na nudličky nakrájeným masem.
Pikantní zelňačka s brambory.
Červená zelňačka s řepou.
Fazolačka s klobásou pokrájenou.
Jemná cibulačka s nadrobno nakrájenou pažitkou.
Fazolová polévka z tmavých fazolí podávaná s chlebem.
Pekingská kuřecí polévka dochucená glutasolem.
Fazolačka s uzeným masem dosolená podle chuti.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Zelňačka s pohankou kterou vaříme do změknutí.
Cibulačka se smetanou
Červená kuřecí polévka přináší na talíře vytříbenou chuť.