Recepty

Recepty > omáčky > červené zelí s marinovaným tempehem

Červené zelí s marinovaným tempehem recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

hlávkové zelí, tempeh, celer, umeocet, shoyu, citron, mirin, rýžový ocet, zázvor, cibule

Jak připravit tento recept:

Tempeh natural naložíme přes noc v marinádě (shoyu, citronová šťáva, mirin, rýžový ocet, zázvorová šťáva, sůl). Zelí: Orestujeme červenou cibuli, bobkový list, nové koření, hřebíček a sůl. Přidáme marinovaný tempeh, kostičky celeru a červené zelí, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Nakonec dochutíme umeoctem.

Další recepty:
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Bramborová kaše s mlékem.
Koprová omáčka se smetanou.
Polévka z dýně hokkaido ozdobená lžicí zakysané smetany.
Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem dochutíme zelí, octem a cukrem dle chuti.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Smetanová dýňová polévka se lžičkou kyselé smetany.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Polévka z červené řepy kterou podáváme se šťouchanými brambory.
Smetanová křenová omáčka s knedlíkem.
Zelné závitky s chlebem jako přílohou.
Kuřecí ragú

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje červené zelí s marinovaným tempehem a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.