Recepty > moučníky a dezerty > české tiramisu z pomazánkového másla
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 pomazánková másla, cukr, piškoty, káva, tuzemský, kakao
Recept na přípravu:
Obě pomazánková másla, smetanu a cukr vyšleháme do hustého krému. Dno dortové formy vyložíme piškoty namočenými v kávě s tuzemským. Na piškoty namažeme část krému. Postup ještě jednou zopakujeme a nahoru uhladíme zbytek krému. Tiramisz necháme 24 hodin uležet v chladu. Před podáváním posypeme kakaem.
Další recepty:
Tvarohová žemlovka z rohlíků.
Borůvkový trhanec dochutí borůvkový rozvar.
Tiramisu z mascarpone s piškoty, které máčíme v kávě.
Borůvkový koláč s drobenkou - vyšleháme tvaroh, jogurt, vejce, cukr a vanilkový cukr.
České buchty ze dvou těst.
Tvarohové šátečky můžeme na závěr pocukrovat.
Tiramisu po česku posypeme kakaem a podáváme.
Koláč s tvarohem pečeme 40 minut.
Tiramisu z pomazánkového másla nnecháme vychladit.
Buchta s tvarohem - malými kousky.
Sypaný koláč s jablky vychladne a pak ho nakrájíme.
Tiramisu po česku s tvarohem
Toto lahodné jídlo přináší recept na pokrm české tiramisu z pomazánkového másla.