Recepty

Recepty > polévky > česnečka doplněná osmaženým chlebem

Česnečka doplněná osmaženým chlebem

Suroviny potřebné pro přípravu:

1,3 litru vývaru z masoxu nebo kostí, česnek, 120g chleba, sádlo, mletý pepř, sůl, pažitka

Recept na přípravu:

Chléb pokrájejte na hranolky a osmažte dočervena na rozehřátém sádle. Česnek utřete se solí, rozdělte na talíře, přidejte po lžičce sádla, opepřete, zalijte vařícím vývarem, posypte osmaženým chlebem a drobně pokrájenou pažitkou a podávejte.

Další recepty:
Jemná cibulačka s nadrobno nakrájenou pažitkou.
Krémová česnečka kterou rozmixujeme.
Krémová zelňačka s nadrobno pokrájenou petrželkou.
Těstovinový salát s mozzarellou ke kterému jako přílohu podáváme chléb.
Houbová česnečka s nasekanou pažitkou.
Bramborová česnečka brambory nakrájíme na kostičky...
Cibulačka z červené cibule se zapečenými sýrovými toustíky.
Celerová polévka s bramborem ke které podáváme osmažený tmavý chléb.
Bramboračka na másle do které přidáme houby.
Kuřecí kousky s nivou které chuťově doladí nízkotučná smetana.
Bramboračka na kyselo se zakysanou smetanu.
Plněné papriky se sýrem podáváme se zeleninovým salátem.
Chřestový krém nakonec krátce povaříme.
Bílá bramborová česnečka

Recepty
Motto

Česnečka doplněná osmaženým chlebem má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.